Opas onnelliseen pentuarkeen

Pentuarjen pyörteissä luotettavia vastauksia pitää löytää helposti ja nopeasti. Mustin ja Mirrin pentuopas ohjaa viikkokohtaisesti sinua, uusi pennunomistaja, ja vastaa yleisimpiin kysymyksiisi. Nyt kaikki tarvitsemasi tieto on tassujesi ulottuvilla!

Viikko 11

Viikko 11


Aikasi säästämiseksi olemme keränneet alla olevaan listaan perustarvikkeet kissanpentusi hellää hoitamista varten. Linkkejä klikkaamalla pääset tutustumaan tarkemmin suosittelemiimme tuotteisiin. Voit myös tulostaa kätevästi muistilistan pennun tarvikehankintoja varten. Näillä pääsette mukavasti alkuun!

Lääkekaappi kuntoon

Myös lääkekaappi on hyvä varustaa valmiiksi – hätä iskee yleensä silloin, kun kaupat ovat kiinni. Lemmikin ensiapulaukkuun on hyvä varata apteekista ainakin loishäätölääkkeet, punkkipihdit, pinsetit, sakset, sidetarpeet, desinfiointiaine ja ripulilääke.

Tärkein varuste lääkekaapissa on lähimmän päivystävän eläinklinikan puhelinnumero. Myös toimintaohjeet yleisimpien vahinkojen varalle voi tulostaa valmiiksi. Näin on helpompi pysyä rauhallisena, jos jotain yllättävää sattuu. Jos kissallasi on vakuutus, varaa myös vakuutusnumero käden ulottuville.

Joskus vikkelien viiruhäntien kanssa sattuu ja tapahtuu, mutta useimmat kissat selviytyvät pentuajasta ilman pienintäkään kolhua. Yöunia ei siis kannata ennakkoon menettää miettimällä, mitä kaikkea saattaa sattua. Hyvin se menee!

Tiesitkö, että kissan voi myös vakuuttaa? Tutustu vakuutuksiin täältä.