Opas onnelliseen pentuarkeen

Pentuarjen pyörteissä luotettavia vastauksia pitää löytää helposti ja nopeasti. Mustin ja Mirrin pentuopas ohjaa viikkokohtaisesti sinua, uusi pennunomistaja, ja vastaa yleisimpiin kysymyksiisi. Nyt kaikki tarvitsemasi tieto on tassujesi ulottuvilla!

Viikko 15

Viikko 8


Koiralle on valtavasti etua siitä, että se tottuu vieraan ihmisen käsittelyyn, pöydällä olemiseen ja tassujen, korvien ja koko kehon koskettamiseen. Ujokuonoja myönteiset kokemukset rohkaisevat ja temperamenttinen tehotassu oppii rauhoittumaan käsittelyssä, kun sen tekevät rauhalliset, lempeät ja kokeneet trimmaajat.

Tiesitkö, että olet sydämellisesti tervetullut pentusi kanssa Mustin ja Mirrin turkinhoitosalonkeihin "koiranpennun harjoituskäynnille"? Turkinhoitosalonkiin ovat tervetulleita ihan kaikki rokotetut koiranpennut rotuun, karvoihin ja käytökseen katsomatta. Koiranpennun harjoituskäynnillä jokaisen pennun persoonallisuus ja yksilöllinen luonne huomioidaan. Palkkioissa ei pihistellä! Käynnillä pentu nostetaan pöydälle, kun vekara vaikuttaa olevan siihen valmis. Pöydällä maistellaan makupaloja ja varmaotteinen trimmaaja huolehtii, että pennulla on rento ja hyvä olo. Kun tunnelma on tyyni ja iloinen, trimmaaja koskettelee lempeästi koiran kehoa. Tärkeintä ei ole minkään toimenpiteen harjoittelu vaan se, että ipanainen saa ihania kokemuksia. Käynnillä sinulla on mahdollisuus myös kysellä vinkkejä koirasi karvapeitteen kotihoitoon, tai sopivien turkinhoitotuotteiden löytämiseen. Tassuttele rohkeasti turkinhoitopalveluihin!

Täältä voit varata ajan koiranpennun harjoituskäynnille.

Alla trimmaajamme Henna kertoo koiranpennun harjoituskäynnistä ja tutustuu koirantaimeen nimeltä Utu. Katso video!